На Луганщині прикордонники виявили трубопровід для переміщення ПММ

НАЗАД
03 серпня 2015 17:37

Сьогодні в районі населеного пункту Пантюхіно прикордонники Луганського загону за допомогою георадару, в рамках проведення заходів протидії по незаконному

Сьогодні в районі населеного пункту Пантюхіно прикордонники Луганського загону за допомогою георадару, в рамках проведення заходів протидії по незаконному переміщенню через державний кордон паливо-мастильних матеріалів, виявили черговий трубопровід, який зловмисники планували використовувати у протиправній діяльності через державний кордон України.

Під час проведення спільних оперативно-розшукових заходів співробітники Держприкордонслужби та ДФС України у Луганській області виявили трубопровід для переміщення паливно-мастильних матеріалів. У ході подальшої перевірки було встановлено, що він довгий час не використовувався та веде до місця накопичення ПММ, яке порушники замаскували під сарай в одному з населених пунктів. Наразі по даному факту триває розслідування.

Нагадаємо, що Луганським прикордонним загоном спільно з міжвідомчою групою у складі співробітників СБУ, МВС та ДФС України продовжується проведення спільних заходів по виявленню можливих баз накопичення паливно-мастильних матеріалів та пошуку можливих підземних комунікацій, що можуть використовуватись у протиправній діяльності через державний кордон України.

Так, лише протягом минулого тижня прикордонники у взаємодії з іншими органами влади у чотирьох випадках виявили та демонтували трубопроводи, які призначені для переправлення пального незаконним шляхом через державний кордон.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси